Siteye Taşınma Kuralları Nedir?

Siteye Taşınma Kuralları Nedir?

Bir yönetim tarafından yönetilen ve bir arada konumlandırılan konut toplulukları site olarak adlandırılmaktadır. Bilindiği üzere bütün toplulukların bir arada yaşaması için bazı kurallar olduğu gibi sitelerde de belirlenmiş olan kurallar bulunmaktadır. Kapalı otopark, bahçeli, güvenlikli, havuzlu spor salonları ile her türlü konforun sunulduğu sitelere taşınırken yapacağınız taşınma işlemleri için de konusunda uzman deneyimli firmalardan gerekli hizmetleri almak gereklidir.

Sitelere Taşınma Saatleri Nasıl Olur?

Sitelere taşınma saatleri genellikle 10.00 ile 18.00 arasında taşınmalara izin verilmektedir. Fakat saat 17.00'a kadar izin veren site yönetimleri de azımsanmayacak kadar çoktur. Evlerinizi sitelere taşırken bu saatler arasını geçmeniz halinde site yönetimleri taşımaya izin vermeyecektir. Bu durumlarda ise taşınma günü bir sonraki güne ertelenmektedir.

Sitelere Taşınmada Araç Ölçüleri Nasıl Olmalıdır?

Eğer ki site girişleri büyük araçlar için uygun değilse ev eşyalarınızın taşınması için büyük araç yerine iki orta boy araçlar ile taşınmanız gereklidir ve bunu ise mutlaka nakliye firmasına iletmeniz gerekmektedir. Bu esnada ise firmalar taşınmadan önce gerekli önlemleri alarak iki orta boy araçlar ile taşınma hizmetlerini gerçekleştirecektir.